Dubbelklik op de plaatjes voor een groter voorbeeld.

« 1 van 6 »

Janne Terink

Over mij.....

Als Kind was ik altijd creatief bezig en dat is nooit veranderd.

Na mijn vwo diploma verwees men mij naar de kunst academie. Maar ik wou net als mijn opa, die timmerman was, een ambacht leren. Ik koos voor de vakschool in Schoonhoven om daar te leren werken met goud en zilver. Na het afstuderen ben ik gaan werken voor een reparatie atelier en heb ik jarenlang les gegeven.  Sinds 2016 ben ik zelfstandig ondernemer. 
 
Mijn specialisme is boetseren in het miniatuur, alles wat u kunt bedenken
kan ik vormgeven als sieraad, zowel twee als drie dimensionaal.
 
Klik op de video om te zien hoe ik de verloren was methode toe pas om mijn ontwerpen de maken!

Handgemaakte sieraden in elk denkbare vorm.

Unieke relatiegeschenken in grotere oplages.

Trouwringen waar uw persoonlijkheid van af spat. 

Reacties van onze klanten.
 • review rating 5  Ik wilde graag een armband en had enkel wat losse elementen en een gevoel erbij als uitgangspunt. Tijdens het gesprek met Janne merkte ik al dat zij de armband voor zich zag, en inderdaad. Ze heeft mijn gevoel perfect vertaald naar een prachtige armband die helemaal bij mij past. Ik kan Janne warm aanbevelen voor wie een sieraad wenst dat absoluut mooi is van de buitenkant en tegelijk zoveel meer is dan dat.

  thumb Sharon Faber
  12/18/2019
 • review rating 5  Aanrader! Luistert en "voelt" je goed aan. Warme ontvangst en schitterend eindproduct. Mensen , ben je op zoek naar iets unieks en moois? Bel, mail !

  thumb Patgrunn 050
  8/09/2019
 • review rating 5  Vorig jaar Janne gezien op de Boerderijfair in Loon en een kaartje meegenomen, dit jaar wilde ik een bijzonder kado hebben voor een bijzonder iemand en zag het kaartje van Janne. Na een leuk gesprek met Janne heeft zij iets bijzonders voor mij gemaakt aan de hand van een door mij gemaakte foto. Het is een sneeuwklokje zoals je niet vaak ziet en heeft voor mij een speciale betekenis.

  thumb Erik de Vries
  4/30/2018
 • review rating 5  Ze zeggen dat je trouwdag de mooiste dag van je leven is. En bij trouwen hoort een ring. De ring staat symbool voor de verbintenis die je aan gaat met je partner. Dit is iets moois, iets speciaals. Dus op naar de juwelier. Maar na hier en daar gekeken te hebben kwamen we er al snel achter dat deze eigenlijk de ring bedenkt en dat je soms een beetje mee mag denken en vervolgens word hij voor je gemaakt. Maar er zit niet echt iets in van je zelf. Daarom dachten mijn vrouw en ik waarom maken we niet zelf een ring. Na wat zoeken kwamen we uit bij Janne Terink zij wilde ons wel helpen met het maken van een ring. Hierbij was de verloren was methode ideaal, omdat het makkelijk te bewerken is door iedereen die een vijltje kan vast houden. Ze heeft ons vrij gelaten in het ontwerp en het maken van de ring. De eerste dag hebben we een leuk gesprek gehad met een kopje thee en wat foto's van ideeen die we hadden voor de ringen. Vervolgens zijn we begonnen met wat oefenningetjes om het materiaal te leren kennen. 2 uur later hadden we de eerste vormen van de ringen klaar. 1 week later zouden we weer komen om verder te werken aan de ringen. Dit ging sneller dan verwacht, omdat na deze sessie de ringen klaar waren. Janne zou nog de laatste dingetjes afwerken en ze vervolgens laten gieten (in zilver) bij de gieter. Toen de ringen gegoten waren mochten we nog eens komen om ze verder af te maken. Omdat er tijdens het gieten wat rest materiaal blijft zitten aan de ringe moesten we nog even wat zagen en schuren. Hierna moesten de ringen nog gepolijst worden tot ze mooi glommen en klaar waren ze. We gingen met een brede glimlach naar huis. Toen kwam de rekening.... We waren stom verbaasd dat onze zelf bedachte, gemaakte en onze gedachten bij een trouwring verwoordende ringen 1/3 kosten van wat je zou betalen bij een juwelier. Kort om onze trouwdag kon niet meer stuk. Heel erg bedankt dat je ons wilde helpen bij het maken van onze trouwringen.

  thumb Jeroen Schwab
  4/28/2018
 • review rating 5  Vorig jaar op mijn verjaardag gekregen van mijn vriendin, Janne heeft na een paar keer overleg te hebben gehad met mijn vriendin een geweldige ring voor mij gemaakt! ik wist niet wat ik zag was er stil van wat een geweldige ring met een indiaan, roofvogel en een dromenvanger in verwerkt! als ik iemand moet aanraden voor een mooie ring of ander sieraad neem dan eens contact op met Janne.

  thumb ton wijsbeek
  12/19/2017